Новини

Raptor HS в Турция.

Качеството на ловните облекла с търговската марка Raptor HS вече са на турския пазар. След миналогодишното ни участие на специализираното изложение в Бурса Турция от началото на 2014 година вече сме на турския пазар. Фирмата RAPTOR AV  LTD получи изключителните права за разпространение на марката. 

На изложението в Бурса при изключителен интерес бе осъществен търговския дебют на облеклата като на особено внимание се радваха ловните елеци и традиционните за Крилия ловни водоустойчиви якета и панталони.

 

Плат за пагони и армейски знаци.

Тък като държим на точността, на детайлите и не претупвме работата си, ние поръчахме специално изтъкаване и багрене на плат, за изработката на армейски знаци и пагони.

Масово предлаганите на пазара зелени платове не отговарят цветово на армейските /19-0315 Panetone/, отчитайки този факт и верни на максимата, че нашите клиентите трябва да получат продукт с абсолютно качество, ние поръчахме изработката на материал с необходимите свойства с което да гарантираме пълното съответствие на армейските знаци и пагони с наредбите на МО.

Отново на IWA

За поредна година продукцията с марка Raptor HS ще бъде представена на най-голямото ловно и аутдор изложение IWA в Нюрнберг Германия. На изложението традиционно ще бъде представена новата колекция ловни облекла, специално внимание планираме за колекцията ловни облекла за деца юноши, както и аксесоарите за оръжието. 

Магазин в София.

Raptor Hunting Solution с магазин в СофияУважаеми клиенти на 07.10.13 беше открит магазин на Крилия ООД в София.

Тук ще намерите произвежданите ловните облекла с марката Raptor Hunting Solution. Разбира се ще можете да се запознаете с материалите, тяхната поддръжка и камуфлажните шарки, с които работим, да поръчате своите специални ловни дрехи по индивидуална поръчка, да получите поръчаните чрез нашите web-магазини артукули. Ако имате собствено виждане за облекло или аксесоари по ваш модел или визия, заповядайте в Софийския ни магазин за да го обсъдим да ви дадем съвет и  да го изпълним.

Освен това в Софийския ни магазин, имаме амбицията да разширим предлагането на висококачествени облекла за туризъм, за свободното време и за работа на открито, за военизирани спортове, както и новата ни гама от тактически облекла и аксесоари. 

Заповядйте                                                                                                                                                   От екипа на Крилия ООД

 

Raptor HS на ловното изложение в Бурса Турция.

 Raptor HS на изложението DOGA в Бурса

Екип на Крилия ООД. взема участие на ловното изложение  в Бурса Турция. Интереса към продукцията ни е изключително голям, клиентите обръщат особено внимание на новитез летни камуфлажни облекла разработени с оглед на по-топлия климат. Традиционно голям е интерес към водоустойчивите зимни камуфлажни облекла и облеклата от серията Краси. Изложението продължава от 30.05.13 да 02.06.13.

Copyright © 2004-2019 Raptorbg.com