Стикери по поръчка

Стикери по поръчка
Крилия ООД приложи опита си от дизайна и изработка на специализирано облекло и разшири своята дейност изработвайки стикери на винилна основа.

Запитване за оферата за изработка на стикери

Имe: *
Телефон: *
И-мейл: *
Изображение на стикера:
Ширина в см.:
Височина в см.:
Количество:
Бележки:

Попълнете заявка за оферта, като прикачите картинка на стикера, който ви интерисува. Приемани формати jpg и png.
Ние ще я обработим и ще ви направим оферта, като ще изпратим на електронната ви поща и симулация на винила за да придобиете представа как ще изглежда.

Често задавани въпроси

Какво представляват виниловите стикери?

RHS stikers са изработени от висококачествено немско фолио. Те се състоят от два или три слоя: - Носеща основа. - Стикер, изработен от висококачествено PVC самозалепващо се фолио. - Прозрачно транспортно фолио (в някои от случаите, но не винаги). Самозалепващите PVC фолиа фабрично са снабдени с носещата основа, служеща за съхранение на фолиото и като подложка при изрязването на фолиата. Транспортното фолио служи за това, да пренесете успешно стикера от носещата основа, върху повърхността на която ще лепите стикера, като се запазват позициите на всички елементи от изображението.

Как се поставят стикери с транспортно фолио?

Внимателно отделете транспортното фолио (ако има такова) заедно със стикера от носещата основа, така че изображението на стикера изцяло да остане върху транспортното фолио. Натиска се добре с шпатула (пластмасова карта или ракел) и внимателно се отстранява транспортното фолио, така че целият стикер да остане на желаното от Вас място. Отстранявайте транспортното фолио бавно, под остър ъгъл, като започнете от единия ъгъл. При неравни повърхности е препоръчително стикерът да се нагрее със пистолет за горещ въздух или с обикновен сешоар и да се притисне повторно. Правилното апликиране на стикерите е от съществено значение за тяхната дълготрайност. Подготовката на повърхността преди облепяне, наличието на подходяща температурна среда, правилната техника на апликиране и експлоатация са фактори, определящи качеството на крайния резултат.

Как да премахнем стикера?

Необходимо е да започнете да отлепяте стикера от някой ъгъл, като отлепяте бавно и под остър ъгъл. За да улесните отстраняването на стикера, можете да използвате пистолет за горещ въздух или обикновен сешоар, нагрявайки зоната на отлепване. Това отслабва лепилния слой и улеснява разлепянето.

Какво е важно да знаем, за да имаме максимална здравина на стикера?

Нашите стикери достигат оптимална здравина на залепване след 3 дена. Преди изтичането на този период автомобила не трябва да се мие на автомивка.

Може ли стикерът да се отлепи след време, без да остави следи по повърхността, на която е залепен?

Стикерите лесно и бързо могат да бъдат свалени, без да оставят следи и да се налага пребоядисване или козметичен ремонт на мястото на апликиране.

Мога ли да поръчам стикер по мой дизайн?

Да, можете да поръчате стикери по ваш дизайн като попълнте бланката .....

Стикери с лого

Стикери с лого

Брандиране на бензоностанция

Стикери с куче

Стикери с куче

Стикер с домашния любимец

Стикер за камион

Стикер за камион

Брандирана на камион

Пълноцветен печат

Пълноцветен печат

Широкоформатен стикер за камион

Стикер за джанта

Стикер за джанта

Клиентски стикер за капачка на джанта

Copyright © 2004-2019 Raptorbg.com